Xerrada La comunicació positiva

El passat 14 de desembre va tenir lloc a l’escola una xerrada sobre com comunicar-nos positivament amb els nostres fills. En un ambient distès i participatiu es van tractar aspectes com el de reforçar l’amor per a millorar la comunicació, el d’utilitzar expressions inclusives quan parlem amb els nostres fills perquè tots estem implicats en l’acte comunicatiu i també es va parlar de conservar el bon humor, aspecte clau en les situacions de crisi de comunicació amb ells. Tot això il·lustrat amb les fotografies del comportament del cervell del nen segons l’estat d’ànim i amb les recomanacions d’una bibliografia esplèndida. Amb tot això es va arribar a l’objectiu real de la comunicació positiva: la felicitat.

La segona part: “Límits positius”!, el proper 27 de febrer.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s