Famílies!

El passat dissabte vam gaudir d’una de les activitats més emblemàtiques de l’Ampa, la setena edició del Cros de l’escola Camins i volem agraïr infinitament a totes les famílies que formen part de la comissió per la genial organització i per fer possible, any rera any, que el cros es converteixi en molt més que una cursa, que fan que sigui un moment de trobada, de compartir, de passar-ho bé fent un esport i que tots els assitents gaudim d’allò més.

També agraïr a tots els participants, des del més gran al més petit, del primer a l’últim, per l’esforç i la il.lusió.

Junta Ampa Camins

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s