Benvolgudes famílies!

Un any més des de l’AMPA treballem per oferir un ventall d’activitats variades i enriquidores, que ofereixin qualitat al lleure dels infants i servei a totes les famílies interessades. Tot seguit us volem presentar tots els serveis que s’oferiran durant el curs 2018/19.

Pel que fa al servei de menjador seguim comptant, un any més, amb Ecomenja que ofereix una alimentació sana i menús ecològics. El servei d’acollida tant del matí com de la tarda el segueixen formant monitores i monitors contractats/des per l’AMPA.

Per programar les activitats extraescolars del nou curs s’ha tingut en compte les valoracions i propostes que ens vàreu fer arribar a través de l’enquesta de valoració. A continuació us presentem tots els serveis amb els horaris i preus, qualsevol pregunta no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Salutacions cordials
AMPA Escola Camins.

3 thoughts on “Extraescolars 2018-2019

 1. Bon dia,

  La quota de soci de l’AMPA la renoveu o hem de tornar a fer alta?

  Gracies

  Irene Vila

  Enviat des del meu iPhone

  El 17 jul 2018, a les 9:03, AMPA CAMINS va escriure:

  > >

 2. Bon dia, soc una mate d un alumne de l escola de musica. Si no estic errada encara no heu comunicat res de nou sobre l escola de musica. Per tal de planificar les extraescolars del meu fill, ne cessitaria saber alguna cosa sobre els horaris tant d instrument com de llenguatge musical. Podeu avançar-ho? Gracies

  El dt., 17 jul., 2018 09:03, AMPA CAMINS va escriure:

  > ampacamins posted: “Benvolgudes famílies! Un any més des de l’AMPA > treballem per oferir un ventall d’activitats variades i enriquidores, que > ofereixin qualitat al lleure dels infants i servei a totes les famílies > interessades. Tot seguit us volem presentar tots els serveis ” >

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s