Benvolgudes famílies,

El passat 16 de juny, dins del marc de la festa de fi de curs organitzada per l’AMPA Camins, la comissió de teatre va representar l’obra Els tres pèls d’or del Dimoni. L’obra és una adaptació que la comissió va realitzar per a les funcions que es van fer durant la setmana de Sant Jordi.

La representació va ser tot un èxit. Grans i petits van gaudir i riure una bona estona amb l’espectacle ofert pel grup de mares, pares i exalumnes de l’escola, que de manera totalment altruista treballen durant tot el curs amb molta il·lusió.

Ens omple d’orgull informar-vos que la recaptació íntegra, 546 €, ha estat donada a Tots amb l’Aina, campanya que dóna suport a la investigació del càncer infantil que es realitza a l’institut de recerca de Vall d’Hebron.

Aina va per tu!

Comissió de Teatre Escola Camins

One thought on “Teatre solidari Camins: Donació a “Tots amb l’Aina”

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s