🙋🏻‍♀️Hola famílies!!!

Coincidint amb el Dia Internacional del Càncer Infantil 🎗️, igual que el curs passat, l’AMPA organitza una XOCOLATADA SOLIDÀRIA ☕col•laborant amb la campanya TACA’T PEL CÀNCER INFANTIL”, per recaptar fons per la investigació d’aquesta malaltia a l’Hospital Sant Joan de Déu ❤.

També podrem gaudir, igual que el curs passat, d’un taller de pintar amb xocolata (porteu roba que es pugui embrutar) 🍫🎨

La Comissió de 6è també s’adhereix a la causa 😍 i aquell dia farà donació de tots els diners recaptats amb els berenars. 💶

‼Per fer possible aquesta activitat solidària necessitarem pares/mares voluntaris que puguin venir a ajudar a repartir xocolata. Si pots ajudar, envia un correu a ampacamins@gmail.com o comenta-ho amb el teu delegat/da perquè ens ho faci saber‼

Us animem a venir el divendres 14 de febrer a les 16:30h a la pista de l’escola a gaudir d’un bon berenar per una bona causa! 💪🏻

AMPA Camins