Hola famílies 👋

Feia temps que no us escribíem des del blog i esperem que tots i totes estigueu el millor possible després d’aquests passats mesos complicats i plens d’incerteses.

Des de la Comissió de Serveis de l’escola ens fan arribar el llibret de serveis de l’AMPA pel curs vinent així com un comunicat explicant els canvis organitzatius i de gestió acadèmica que podreu consultar tot seguit:

Comunicat Comissió de Serveis 📡📡📡

Benvolgudes famílies,

Ahir vau rebre el pla provisional d’obertura del centre pel curs 2020-2021. Des de la comissió de serveis us volem informar que hem hagut de fer adaptacions en els diferents serveis complementaris que l’escola ofereix (el menjador i les extraescolars).

Pel que fa al menjador els principals canvis són organitzatius i de gestió administrativa. En relació a la gestió administrativa, es faran canvis en la forma de pagament de les quotes i es faran canvis en el tipus d’atenció a les famílies la qual serà més telemàtica per tal de minimitzar al màxim la presencialitat dels tràmits.

Referent als canvis organitzatius, els infants de P3 fins a 3r dinaran al primer torn, a la seva aula per tal de mantenir al màxim els grups estables. De 4t a 6è dinaran al segon torn, al menjador però garantint la distància entre els diferents grups estables.

Per tal d’oferir la millor atenció als vostres fills i filles i complir les mesures sanitàries i de seguretat, es reforçarà l’equip de professionals del servei de menjador amb dos professionals més contractats per l’AMPA, un per a cada torn de menjador.

Pel que fa a l’oferta de les activitats extraescolars, malgrat que l’AMPA ha estat treballant de valent per planificar l’oferta de les activitats, les mesures sanitàries imposades fan inassumible la realització de tantes activitats amb grups petits, ja que hem de garantir la neteja i desinfecció de tots els espais utilitzats, abans i després de cada activitat .

És per això que de cara al proper curs només s’ofertarà el servei d’acollida de matí i de tarda, ampliant així l’horari en que els infants poden estar al centre. Ambdós serveis tindran programació d’activitats diverses, potenciant al màxim els espais exteriors.

Sabem que aquest fet pot afectar a les diferents planificacions familiars, però donada l’excepcionalitat del moment hem considerat oportú prendre aquesta mesura.

Adjunt us fem arribar tota la informació i l’enllaç als formularis d’inscripció.

Per últim us volem dir que si en algun moment la situació de pandèmia millora i es flexibilitzen les mesures es mirarà de dur a terme l’oferta que estava planificada.

Esperant que pugueu passar un molt bon estiu!

Atentament,

La comissió de serveis de l’Escola Camins.

Llibret serveis AMPA curs 2020-2021

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s