Hola famílies i escola!🙋🏻‍♀️

Com segurament la majoria ja sabeu (a excepció de les noves incorporacions) el passat curs es va crear la Comissió Jornada Escolar.

📌Aquesta comissió és un grup de treball que té com a objectiu principal la recerca d’informació de les diferentes opcions de jornada escolar (partida, contínua, altres models…) amb la possibilitat de parlar obertament d’aquests temes.

📌És un grup de treball per recopilar informacions al respecte i transmetre-ho a les famílies de l’escola per així valorar els beneficis i inconvenients dels diferents models.
On l’infant sigui el nucli central i on es vetlli pel correcte aprenentatge d’aquest sobre una base pedagògica.

📌La idea és també anar informant a famílies i escola sobre els moviments que hi ha relacionats amb la jornada escolar.

📌Aquest curs, amb motiu de la delicada situació sanitària a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19, el tema de l’horari escolar s’ha posat de nou sobre la taula, com a factor que pot influir en la mobilitat de les famílies dins el municipi, i és un tema que hauríem de tractar detingudament.

📢Des d’aquí, volem fer una crida a qui vulgui participar en aquesta comissió de la manera més activa possible tot enviant un correu a:
👇🏻👇🏻👇🏻
jornadaescolarcamins@gmail.com

Per acabar, traslladar-vos que al cap i a la fi, a tothom ens afecta i és d’interès comú buscar la millor jornada escolar pels nens i les nenes i per la nostra escola.

JUNT@S TINDREM L’ESCOLA QUE VOLEM

⏰Comissió Jornada Escolar⏰
AMPA Escola Camins

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s