Hola Famílies 👋,


Des de la Comissió del Carnestoltes de l’Escola Camins us volem informar del que podem fer per aquesta FESTA 🎉🎭 aquest any, on tot és tan diferent. No volíem deixar de celebrar-la d’alguna manera. Vam pensar que una bona opció seria continuar participant amb el que l’Ajuntament de Les Franqueses organitza 👉http://www.lesfranqueses.cat/actualitat/noticies/2021/02/01/les-franqueses-viura-el-seu-carnaval-mes-fotografic . Enguany no podem participar com a escola però sí a nivell individual i/o familiar. Us animem a participar i gaudir en família, on les RIALLES, mentre ens disfressem, les confeccionem, ens maquillem, ballem…💃🕺; siguin el millor que ens emportem.

Rebeu una salutació i molta RAUXA!!!

Comissió del Carnestoltes

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s