Aquest és el nou Blog de l’AFA de l’Escola Camins.

Des de l’AFA volem anar creixent, com ho esta fent la nostra escola. És per això que posem en marxa aquest nou projecte a fí de millorar la comunicació entre tots els pares.

Volem que tots i totes estigueu al dia de tot el que s’està treballant des de l’AFA i amb col.laboració amb l’escola. Però sobretot volem que tothom pugui participar.

En aquest nou espai intentarem mantenir-vos informats de tots els temes que ens preocupen, i de totes les activitats que s’estant duent a terme des de les diferents comissions que ja treballen a la nostra escola.

Esperem de bon grat que aquest Blog us sigui d’utilitat i que ens ajudi a tots a mantenir un contatce agradable entre tots nosaltres.

Tothom que vulgui pot participar amb els seus comentaris a qualsevol dels articles que es vagin publicant, només cal seguir tres normes:

1.- Sigues respectuós. Tots tenim diferents punts de vista.

2.- No es poden fer servir niks. Cal identificar-se amb el nom, cognom i curs del nostre fill. (Si en tenim més d’un només cal el del més gran).

3.- Utilitza un llenguatge correcte.

Qualsevol comentari que es pugui considerar ofensiu serà esborrat per l’administrador.

Ens anem llegint!

AFA ESCOLA CAMINS

2 thoughts on “Benvinguts

  1. Hola, mi nombre es David Rodriguez y mi hijo hace primero. Desde aquí quería reflejar mi disconformidad con una norma a mi parecer un tanto rigurosa y más destructiva que constructiva.Quien no se ha dormido alguna vez? Pues yo! El día 17 de diciembre para ser exacto, con la consecuente penalización del colegio de no poder dejar a mi hijo cuando llego a las 9:30( se podía quedar perfectamente en la biblioteca o que se yo) para que yo pueda continuar con la rutina, dejar a mi otro hijo en el colegio(Guerau de Liost ) al que por cierto son más humanos y entendieron perfectamente la situación, y así poder ir al trabajo( tarde por cierto). Pues no se si pongo la queja en el lugar adecuado pero espero que la lean otras familias, el ampa y tengan en consideración ” la norma” pues no he llegado tarde ni un solo día y duro castigo me he llevado,es mas, pago acollida religiosamente por 10 minutos que necesito ya que mis hijos me los tienen separados de colegio. recordemos que esto no es el ejercito es un colegio público pagado y mantenido con los impuestos de todos. Un saludo a tod@s.😥

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s