Hola a tothom,

L’AMPA Camins, us informa en un petit resúm dels temes tractats en la darrera reunió.

Resúm reunió Ampa 9/09/2013,

-S’acorda condicionar la sala de l’AMPA per aprofitar l’espai.

-Una mare de P5 s’ofereix a gestionar la Loteria de Nadal, en l’administració dels seus sogres a Mollet, donant el vistiplau per a això de tots els presents.

-S’explica la participació de l’Escola de Música de Camins i la Coral de Pares i Mares, fent un petit concert, en la Fira d’Entitats que realitza l’ajuntament de les Franqueses el cap de setmana abans de nadal.

-Es demana la participació dels pares i mares per col·laborar en la preparació de la festa de la castanyada que realitza el col·legi el dimecres 30 d’Octubre, es farà l’anomenat a través del blog l’AMPA.

-S’explica què com cada any, la comissió de Reis participarà en la cavalcada del poble, les persones interessades a participar d’aquesta activitat, s’informarà properament per poder reunir-se.

-S’explica de la necessitat i possibilitat de participació en les diferents activitats realitzades amb l’Escola o només pel AMPA: castanyada, patge real, Reis, carnestoltes, comissió de decoració, venda de postals de Nadal, samarretes, cross, festa final de curs, etc.

-També es demana la col·laboració i assistència a les reunions dels delegats de curs 2013-2014.

-S’exposen propostes per la donació de diners a l’Escola en aquest curs lectiu, per al condicionament del pati del Montseny i a més a més per a la biblioteca si el centre ho considera necessari.

-S’aprova contractar una assegurança d’accidents a més de la que ja es té com obligatoria de responsabilitat civil, aquesta sería per a tots els nens que realitzin activitats gestionades pel  AMPA com són, acolliment matí i tarda, extraescolars. Per altre banda es busquen opcions per a assegurances puntuals en festes, com el Cross, Caminada, Festa final de curs.

-S’acorda canvi d’hora de les reunions a les 19:30h, segon Dimecres de cada mes.

Propera Reunió Mensual, 13 de Novembre a les 19:30h.

Gràcies

AMPA Camins

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s