Hola a tots,

Enguany amb la cia. Milnotes i el suport de l’ajuntament de les Franqueses tornem a representar el clàssic de Folch i Torres al teatre auditori de Bellavista.

Do, Re, Mi els Pastorets, el musical! Arrenca de nou aquest espectacle únic, amb música i cantants en directe. Cerquem angelets i dimoniets entre els 3 i els 12 anys, pastors i pastores de qualsevol edat, fures i personatges. Anima’t i guadeix amb nosaltres del musical dels Pastorets de Les Franqueses. Text de Josep Ma. Folch i Torres i música de Daniel Pérez Fdz. Tècnica vocal: Núria Dardinyà; Direcció musical: Daniel Pérez; Direcció artística: Joan Garrido. Representacions: 28 i 29 de desembre al teatre auditori de Bellavista. Més informació i inscripcions a musica@danielperez.cat

 
Gràcies!
Daniel Pérez

AMPA Camins

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s