Benvulgudes famílies ,

El passat divendres 24 d’abril es va inaugurar el Club de lectura Camins, i ens ho vam passar d’allò més bé! 


Vàrem intercanviar opinions sobre els llibres que aquests joves lectors i lectores van portar de casa, explicant què és el que més els li agrada. Després del col•loqui, van fer una activitat on cada infant va poder expressar dibuixant, com s’imaginava als personatges del seu llibre. 

Us deixo una mostra dels llibres amb els que vàrem treballar i dels dibuixos que van sortir. També dir-vos que estic fent un mural amb tots els dibuixos per exposar a l’escola. Properament el podreu visitar amb els vostres fills i filles, amb l’objectiu de compartir també amb la resta d’infants de l’escola els llibres i els dibuixos dels grans lectors de Camins. 

Moltes gràcies a tots els petits que van assistir !! 
I la resta, esteu convidats a la propera trobada !! 
I recordeu…LLEGIU una estoneta sempre que podeu !!! (això també va pels pares i mares) 

Ens veiem.
AMPA Camins

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s