6-cross-escola-camins

El proper dissabte 13 de Maig a les 18.00 hores està previst que comenci el 6è CROS DE L’ ESCOLA CAMINS, per tots els nens i nenes de l’escola i també per tots els ex-alumnes, pares, mares, tiets, tietes, avis i avies que vulguin participar i mestres.

Podeu fer la inscripció, per Internet fins dimecres 10 de maig, a través d’aquest link:    https://goo.gl/forms/AyUOVKLRcJ4JvDoq1

També es podran fer presencials el divendres a la tarda i el mateix dissabte abans que comencin les curses (de 17.45h a 18h) (aconsellem que per evitar embussos el mateix dia del cros, es facin en la mesura del possible per Internet).

La recollida de dorsals es podrà fer el dia abans, divendres 12 de maig, a les 16.30h al Pati d’Infantil o el mateix dissabte abans de que comencin les curses (de 17.45h a 18h).

També es farà el CONCURS DE DIBUIX, els nens podran deixar els seus dibuixos a qualsevol de les dos bústies que estaran ubicades al pati d’infantil i a l’entrada de primària  fins dimecres 10 de maig. S’entregarà un premi per categoria el mateix dia del Cros.

Animeu-vos a participar, serà un gran moment per gaudir tots plegats !!!!

Comissió Cros Camins

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s