Hola famílies 👋

El passat dia 26 de Febrer es va celebrar la rua de Carnaval de Les Franqueses del Vallès i després de no haver pogut celebrar-ho l’any passat a causa de la pandèmia, no es va voler deixar passar l’oportunitat de fer xerinola i passar una tarda molt divertida.

Amb només tres setmanes de marge però amb molta il·lusió i energia es va aconseguir organitzar una increïble comparsa amb una disfressa temàtica relacionada amb l’amanida. Es va poder veure passejar i ballar les amanides més vistoses i alegres que s’hagin vist mai.

Tota la rua va ser una festa i es va poder deixar sortir totes les ganas de passar-ho bé acumulades en tots aquests temps passats de pandèmia. Fins i tot es va aconseguir guanyar el premi a la comparsa més insòlita !!!!!🎉.

Des de la Comissió de Carnestoltes volem agrair a tota la gent que ha participat, tota la il·lusió, força i energia que ha fet que l’Escola Camins aquest any també estigués representada al Carnestoltes.❤️ 🙌

Us deixem un recull de les fotos i vídeos que es van poder fer durant la rua i recordar-vos que en teniu més al Flicker de l’ajuntament 👉 https://www.flickr.com/photos/122076518@N08/albums/72177720297013841/.

Fins l’any vinent!!!!!

Comissió de Carnestoltes

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s